Serviciile noastre

Echipele noastre sunt specializate și autorizate de către producători în montajul de învelitori tip țiglă metalică, ferestere și scări de mansardă / terasă.

Calitate superioară

Satisfacție garantată

Prețuri corecte

25 de ani de experiență

Serviciile noastre

Echipele noastre sunt specializate și autorizate de către producatori în montajul de învelitori tip țiglă metalică, ferestere și scări de mansardă / terasă.

Montajul unui acoperiș tip țiglă metalică presupune:

  • Pas 1: montarea foliei anticondens și a sipcii, în funcție de tipul de țiglă metalică ales
  • Pas 2: montarea jgheaburilor și a burlanelor, a sistemului de colectare și drenaj pluvial
  • Pas 3: montarea țiglelor metalice
  • Pas 4: montarea elementelor de prindere și etanșare

Pașii pe care îi urmăm în realizarea oricărei lucrări sunt:

Măsurătoare

Oferta de preț ce o veți primi pentru vânzarea și montarea acoperișului dumneavoastră se face doar în urma măsurătorilor pe care unul din agenții noștri le vor face la fața locului. În cazul în care există proiectul construcției, ne puteți trimite planul acoperișului, iar oferta o vom realiza în baza acestui plan.

ofertare

Realizarea ofertei de preț pe baza măsurătorilor sau a planului de acoperiș din proiectul de construcție a locuinței dumneavoastră; vă garantăm un raport preț / calitate CORECT!

consiliere

În funcție de nevoile și dorințele dumneavoastră, ținând cont de tipul proiectului, arhitectura casei, zona imobilului, bugetul alocat, consilierii noștri specializați vă vor îndruma și vă vor oferi toate detaliile pentru a beneficia de avantajele maxime ale sistemului de învelitoare pentru acoperiș.

montaj

Trimestrial, oamenii agreați de noi pentru executarea montajelor participă la cursuri de specialitate pentru perfecționare. Astfel, aveți garanția că beneficiați de un montaj profesionist conform cu specificațiile fiecărui producător în parte.

Intră în legătură cu noi.

Îți vom răspunde la orice întrebare

sună acum

0765 011 550

WhatsApp chat