Tabla prefaltuita Click si Click S

Tabla prefaltuita este considerata a fi tipul de invelitoare cel mai apropiat de traditionalele acoperisuri faltuite. De aceea Tabla prefaltuita Novatik Click este o solutie potrivita atat pentru renovari si restaurari, dar si pentru arhitecturi ultra-moderne.

Tabla prefaltuita Novatik Click este tot din oțel cu acoperirea Colofer® (finisaj mat rugos, 35 microni) – marcă înregistrată a Voest Alpine – are grosimea (otel + straturile de acoperire organica) de 0,5 mm și acoperirea de ZnMg de 120 g/mp.

Este disponibil in 2 variante:

Tabla prefaltuita Novatik Click – prindere prin suruburi

click
Click_Novatik

 

Date tehnice

Novatik – un acoperis elegant, solid si eficient potrivit pentru cladiri noi si renovari.

Latime utila panou588 mm / 356 mm
Lungimea minima1 000 mm
Lungimea maxima6 000 mm
Inaltimea faltului25.4 mm
Panta acoperisMin 8°*
Materie prima Novatik CLICK MatOtel cu strat de protectie de ZnMg 120 g/m² si acoperire Colofer® Mat rugos – 35 microni, cu protectie lack polyester pe fata inferioara a tiglei de 10 microni.
Materie prima Novatik CLICK High CoatOtel cu strat de protectie de Zn 275 g/m² si acoperire Colofer® Plus – 50 microni, cu protectie lack polyester pe fata inferioara a tiglei de 10 microni.
Grosime(otel + straturile de acoperire organica)Otel 0,5 mm
Greutate / mp4.7 kg / mp

Tabla prefaltuita Novatik Click S – prindere prin cleme de inox, sistem cu un comportament imbunatatit la dilitarea panourilor de tabla

click_s
Click_S_Novatik

Forma, dimensiunile si faltul prefabricat asigura costuri reduse fara sa compromita performantele tehnice necesare unei invelitori de calitate.

• Aspect plat ireprosabil

• Rezistenta deosebita la coroziune

• Sistem de fixare atat in suruburi, cat si prin cleme de inox

• Sistemul este recomandat pentru pante de minim 8°

• Usor de instalat

Novatik Click indeplineste cerintele clientilor in cautarea unui acoperis rafinat, cu un look modern, dar totodata durabil si sigur.

WhatsApp chat