Tigla metalica Novatik Classic Practik

Tigla Novatik este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania si este produsa in concordanta cu Directiva 89/106/CEE privind materialele de constructii.

Incepand cu luna iulie 2012, tigla metalica Novatik a fost inregistrata de Final Distribution la OSIM.

Tiglele metalice Novatik Classic Practik sunt realizate din oțel cu acoperire Colofer® Classic – marcă înregistrată a VoestAlpine – protejat de un strat de ZnMg de 120 g/mp şi au grosimea (otel + straturile de acoperire organica) de 0,45 mm. Aliajul ZnMg este foarte stabil in conditii de ceata salina si asigura o protectie sporita la coroziune ( atat pentru suprafata foii cat si pentru marginile de taiere sau gauri).

 

Date tehnice

Novatik – un acoperis elegant, solid si eficient potrivit pentru cladiri noi si renovari.

Lungime totala1340 mm
Lungime utila modul1260 mm
Latime utila modul370 mm
Numar module/mp2,15 module
Panta acoperisMin. 12°
Materie primaOtel cu strat de protectie de ZnMg 120g/ m² si acoperire Colofer Classic – 25 microni, Lack Poliester
Grosime(otel + straturile de acoperire organica)0,45 mm
Greutate/mp4,43 Kg/mp

Accesoriile tiglei metalice Novatik Classic Practik

Novatik ofera un program complet de accesorii pentru acoperisuri: ventilatii sanitare, ventilatii de camp, parazapezi, grile de ventilatie. Utilizarea corecta a accesoriilor asigura o ventilare si o etanseitate perfecta a acoperisului si completeaza aspectul estetic al acestuia.

Dolie

Sort picurator

Coama

Sort streasina

Pazie

Racord perete

Garantia Novatik Classic Practik

Protectia oferita de acoperirea de ZnMg asigura un inalt grad de rezistenta la coroziune si performante superioare fata de otelul galvanizat in diferite climate de exploatare. In conditiile unui montaj corect, oferim 10 ani garantie estetica si 15 ani garantie tehnica. Te poti bucura de un acoperis sigur, solid cu o estetica deosebita pentru o lunga perioada de timp.

WhatsApp chat