GREUTATE REDUSĂ ŞI REZISTENŢĂ LA CUTREMURE

Economisiți instalând țiglele cu greutate redusă GERARD pe locuința dvs.! Economii substanțiale pot fi realizate în ceea ce privește costul structurii.

REZISTENT LA VÂNT ŞI FURTUNĂ

Este mult mai posibil în zilele noastre să se producă un uragan, dar nu aveți de ce să vă faceți griji cu un acoperiș GERARD. Un uragan de 160 km/h se poate abate asupra dvs., dar acoperișurile rezistente la condițiile meteo extreme pot face față chiar și acestui uragan!

REZISTENT LA GHEAŢĂ ŞI ZĂPADĂ

Un material salvator este încorporat în fiecare profil GERARD stratul de piatră. Textura sa dură nu va permite zăpezii să alunece, ci va ține zăpada pe loc.

REZISTENŢA LA INCENDIU

O locuință cuprinsă de flăcări se poate prăbuși sub un acoperiș greu, dar acest lucru este mai puțin probabil cu acoperișul metalic presat, cu greutate redusă de la GERARD! Sistemul de acoperiș GERARD este rezistent la incendiu.

x

REZISTENŢA LA ZGOMOT

Acoperișul GERARD este excelent în comparație cu alte produse pentru acoperiș din oțel. Impactul redus de zgomot este rezultatul finisajului de piatră texturată și sistemului de prindere.

[

REZISTENT LA GRINDINĂ

Schimbările climatice extreme pot aduce ploi cu grindină care afectează acoperișul. Dar nicio grijă cu acoperișul GERARD! Sistemul nostru pentru acoperiș este rezistent la pagubele produse de grindină, de până la 30 mm.

INFORMAȚII TEHNICE

Știați că acum 100 de ani, șindrilele erau cel mai răspândit material pentru acoperișuri? GERARD a recreat acest material popular, păstrând beneficiile originale și adăugându-i o nouă valoare. GERARD Senator este șindrila secolului al 21-lea, care este ușoară, dar puternică și atractivă. Cum este posibil? Este din oțel, cu un strat de protecție rezistent la coroziune din aluminiu-zinc, cu sistem de prindere extrem de rezistent la intemperii și fragmente din piatră vulcanică. Solicitați o ofertă dacă vă aflați în plin proces de construcție a casei sau de refacere a acoperișului!

 

Lungimea tiglei

1320 mm

Lungimea învelitorii

1260 mm

Lățimea învelitorii

396 mm

Țigle/m²

2.15 m²

Înclinația minimă

15° (27%)

Greutate netă/țiglă

3.11 kg

Culori disponibile

WhatsApp chat