GERARD® CLASSIC

PROIECTAT PENTRU CASELE CARE AU NEVOIE DE UN ACOPERIȘ ÎNDRĂZNEȚ ȘI, PUTERNIC, ȚIGLELE GERARD CLASSIC ÎMBINĂ INOVAȚIA ȘI FARMECUL LUCRULUI CLASIC.

GREUTATE REDUSĂ ŞI REZISTENŢĂ LA CUTREMURE

Economisiți instalând țiglele cu greutate redusă GERARD pe locuința dvs.! Economii substanțiale pot fi realizate în ceea ce privește costul structurii.

REZISTENT LA VÂNT ŞI FURTUNĂ

Este mult mai posibil în zilele noastre să se producă un uragan, dar nu aveți de ce să vă faceți griji cu un acoperiș GERARD. Un uragan de 160 km/h se poate abate asupra dvs., dar acoperișurile rezistente la condițiile meteo extreme pot face față chiar și acestui uragan!

REZISTENT LA GHEAŢĂ ŞI ZĂPADĂ

Un material salvator este încorporat în fiecare profil GERARD stratul de piatră. Textura sa dură nu va permite zăpezii să alunece, ci va ține zăpada pe loc.

REZISTENŢA LA INCENDIU

O locuință cuprinsă de flăcări se poate prăbuși sub un acoperiș greu, dar acest lucru este mai puțin probabil cu acoperișul metalic presat, cu greutate redusă de la GERARD! Sistemul de acoperiș GERARD este rezistent la incendiu.

x

REZISTENŢA LA ZGOMOT

Acoperișul GERARD este excelent în comparație cu alte produse pentru acoperiș din oțel. Impactul redus de zgomot este rezultatul finisajului de piatră texturată și sistemului de prindere.

[

REZISTENT LA GRINDINĂ

Schimbările climatice extreme pot aduce ploi cu grindină care afectează acoperișul. Dar nicio grijă cu acoperișul GERARD! Sistemul nostru pentru acoperiș este rezistent la pagubele produse de grindină, de până la 30 mm.

INFORMAȚII TEHNICE

Gerard Classic – tigle metalice din oțel cu protecție de aluzinc, rezistente la coroziune si acoperite cu piatră naturală.

Avem încrederea că putem oferi acoperișuri rezistente, cu o garanție de 50 de ani. Contactați cel mai apropiat montator profesionist pentru consiliere profesională!

 

Lungimea tiglei

1320 mm

Lungimea învelitorii

1265 mm

Lățimea învelitorii

369 mm

Țigle/m²

2.14 m²

Înclinația minimă

12° (21%)

Greutate netă/țiglă

3.05 kg

Culori disponibile

WhatsApp chat