Sistem Pluvial Caretta

AVANTAJELE SISTEMULUI PLUVIAL CARETTA:

Pentru solutiile complete de acoperiș din țiglă metalică mată structurată, sistemele pluviale Caretta sunt singurele care oferă un aspect unitar, fără diferențe de material sau culoare. Burlanele sunt prevăzute cu striații ornamentale care au rolul de a permite dilatarea sau contractarea materialului la înghet-dezgheț, prevenind deteriorarea acestora în timp.

SISTEM COMPLEX: Un acoperiș nu poate fi funcțional, eficient și estetic fără un sistem pluvial complet. Sistemul pluvial pentru acoperiș Caretta este complex și este compus din jgheaburi, burlane, elemente de legătură, elemente de susținere, coturi, colectoare de apa, colțare.

REZISTENȚĂ: Fiecare din elementele sistemului pluvial se îmbină perfect, protejând acoperișul și fațada casei în cazul unui volum mare de apă.

DESIGN DIFERIT: Sistemul pluvial rectangular Caretta are un design diferit. Acest design asigură o eficiență deosebită deoarece jgheaburile sunt mult mai rezistente și au o capacitate sporită de colectare a apei, iar forma rectangulară a coturilor și burlanelor se adaptează perfect la structura casei. Imbinarile sunt estetice și discrete.

VOLUM UTIL CU 30% MAI MARE: Spre deosebire de jgheabul clasic, jgheabul rectangular Caretta are un volum util cu 30% mai mare față de jgheaburile semirotunde. Datorita profilului, chiar și la un debit ridicat, apa nu poate ieși în afara jgheabului, fiind oprită de marginea exterioră curbată înspre panta de scurgere.

GAMA DE CULORI: Sistemul pluvial Caretta este compatibil cu țigla metalică din punctul de vedere al gamei de culori și tipurilor de materiale.

Sistem pluvial lucios

Sistem pluvial mat

WhatsApp chat